Cykelverkstad i Karlshamn - Laga cykeln

Här nedan finner du en förteckning över alla cykelverkstäder i Karlshamn som kan hjälpa dig att laga din cykel. Till dessa kan du vända dig om du behöver hjälp med att t.ex. serva din cykel eller att laga en punktering på slangen eller rent av byta däck på din cykel. Ofta kan man även köpa nya och begagnade cyklar på cykelverkstäder, då de ofta även är återförsäljare för olika cykelmärken såsom Crescent, Sjösala, Nishiki, Scott, Yosemite och Monark.

Ji-Bo Fritid AB i Karlshamn

Horsarydsv. 1
374 93 Karlshamn
Telefon: 0454-155 50

JiBo-Carlshamns Cykelcenter i Karlshamn

Horsarydsv. 1
374 93 Karlshamn
Telefon: 0454-155 50

TEAM SPORTIA i Karlshamn

Kungsg. 34
374 36 Karlshamn
Telefon: 0454-394 75

Karta till alla cykelverkstäder i Karlshamn

Här nedan kan du se en karta över Karlshamn som visar var alla cykelverkstäder finns. Om du klickar på markören för företagen på kartan så hittar du mer information samt en länk till en karta där du kan få en vägbeskrivning från din plats till cykelreparatören i Karlshamn som kan hjälpa dig att laga din cykel.

Andra städer med cykelverkstad nära Karlshamn

Här nedan kan du hitta en sammanställning över andra städer i Blekinge där det också finns minst en verksam cykelverkstad, som du kan kontakta om du vill ha hjälp med att t.ex. laga cykeln, byta däck eller laga punkteringar.

Cykelverkstad Asarum Cykelverkstad Karlskrona Cykelverkstad Ronneby Cykelverkstad Sölvesborg

Felaktig/saknad info?

Om någon information på denna sida är felaktig eller om det saknas någon cykelverkstad i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka på knappen här intill så fixar vi det felaktiga eller lägger till den cykelverkstad som saknas på en gång!