Cykelverkstad.nu/Artiklar/Cykeltillbehör

Cykeltillbehör som alla bör ha

Det finns några grundläggande tillbehör som alla som cyklar bör ha. De är viktiga för säkerheten och kan också göra din cykeltur bekvämare och roligare. Här är fem av de viktigaste cykeltillbehören som du aldrig bör lämna hemmet utan.

Cykelhjälmen

En bra hjälm är nödvändig för alla som cyklar, oavsett hur kort sträckan är. Hjälmen kan skydda dig från allvarliga huvudskador vid fall eller kollisioner

Cykelbelysning

Cykelbelysning är också viktig för säkerheten, särskilt om du cyklar på natten eller i svagt ljus. Ett framljus hjälper dig att se vägen framför dig och ett bakljus gör dig mer synlig för andra trafikanter.

Cykellås

Ett pålitligt cykellås är ett måste om du lämnar din cykel obevakad på allmän plats. Ett lås av god kvalitet avskräcker tjuvar och ger dig sinnesro när du måste lämna din cykel någonstans.

Cykelhandskar

Cykling kan vara en svettig aktivitet, så ett par bra cykelhandskar är viktiga för att hålla händerna bekväma och förhindra blåsor. De hjälper dig också att få ett säkrare grepp om styret.

Reparationsset

Slutligen är det praktiskt att ha med sig ett reparationsset för punktering om du skulle få en punktering när du är ute och reser. Detta bör omfatta en extra innerslang, en pump och några däckspakar.

Med dessa viktiga cykeltillbehör är du beredd på allt under din nästa cykeltur!


Skrivet av Jonas Olsson

Skriv en kommentar